28 Ağustos 2014 Perşembe

2. KCY BLOG TURU: DÜNYA KAPISI-Ayşegül Kuşçu | | ALINTILAR




Kitap Adı: Dünya Kapısı
Yazar: Ayşegül Kuşçu
Yayınevi: AZ 
Sayfa Sayısı: 381
Etiket Fiyatı: 19,50 TL

İkinci blog turumuzdan herkese merhaba! Art arda tur yapmak çok eğlenceliymiş. Şuan bazı nedenlerden dolayı moralim bozuk ama blogla, turla uğraşmak gerçekten iyi hissettiriyor.*ve tabii şuan dinlediğim because ı got a high şarkısı da*. Bu turda yorum yapmayacağım millet :( Ama alıntı ve görsellerle gayet dolu bir post olacak umarım beğenirsiniz.

Yukarıda fotoğraftan da görebileceğiniz gibi 3 kişiye de Dünya Kapısı hediye ediyoruz. Çekiliş için buraya.
Artık sizi çok sıkmadan alıntılara geçeyim ben :)





DÜNYA KAPISI ALINTILAR

Sihirli  kelime ismiydi. "KIEROKS"; neşe, coşku demek. Uzun zamandan beri ismini yansıtmadığının farkındaydı. Bazen kendine ihanet ettiğini hissediyordu ama elinde değildi.
**


Genç insan öğrencisi, birden sevdiği kadını ne kadar özlediğini  fark etti. Kırgındı ona ama yine de sevgisi, özlem yangınında artmıştı.Çok uzun zaman olmuştu ruhuna dokunmayalı, teninde gezinmeyeli. Gitmek üzereydi ama onu arkasında bırakmak istemiyordu. Keşke o da gelebilseydi. Her varlık kendi tekamülünü yalnız gerçekleştirmeliydi, öğrenmişti bunu.Görmeliydi aşkını, anlatmalıydı her şeyini. Özlemini, aşkını hissettirmeliydi. Bir an, cesaret bulamadı içinde. En son gidip de eşini göremediği yerde cesaretini  bırakmış, hırsını yüklenmişti.**

 Kierosk yanına oturdu, kolunu eşinin omzuna attı ve tekrar öptü. Lacivert ay onlara eşlik edene kadar sessizce oturdular. İçlerindeki olmazları, kırgınlıkları yaşam göllerine bıraktılar. Sasha tutkuyla dişisini öptü, nazikçe soydular birbirlerini ve göle girdiler. Birleştiklerinde, o ilk sevişmelerindeki gibi aşklarını kutsadılar.Lacivert ay göle düştü, iki sevgili tek bedenken, belki de ilk defa ayrışmadan, ayrılıklarına kabul veriyorlardı.


Tanıtım videomuzu izlememek olmaz değil mi? 



İşte bu da tur takvimimiz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder