13 Kasım 2014 Perşembe

10.KCY BLOG TURU: AŞK MESELESİ - Isabel Wolf || YORUM + ÖN OKUMA


Kitap Adı: Aşk Meselesi
Yazar: Isabel Wolff
Yayınevi: Artemis
Sayfa Sayısı: 427
Etiket Fiyatı: 24TL

10.blog turumuzdan herkese merhaba!! Umarım hepiniz iyisinizdir, her zamanki gibi kısaca konusundan bahsedip düşüncelerimi anlatacağım ve yorumumla sizi baş başa bırakacağım :)
Laura Quick adında uzun zamandır aşkla ilgisi olmayan bir karakterle karşı karşıyayız. Ama kadın haklı yani. 3 yıl önce kocası Nick ortadan puf diye kayboluyor. Aramalarına rağmen de hiçbir şekilde haber alamıyorlar. 3 yıl sonra ise aldıkları haber 'seni terk ediyorum, benden uzak dur artık' tarzında bir haber oluyor.




Tabii kızın hayat biter, kocanız ortadan kaybolsa bir de üstüne böyle hayvanca bir haber alsanız, yüzde doksan aynı şey olur. Ama Laura kendini işine vermiş bir şekilde yoluna onsuz devam etmeye çalışıyor.*ki daha adamın kıyafetlerini bile atamadı ama konu bu değil.*

Bir TV şirketinde çalışıyor ve bu şirketin yapacağı bilgi yarışmasında sunuculuk teklifi alıyor*aşkta kaybeden kumarda kazanır hesabı* ve ilk yarışmacısı da*yani ikinci bile değil şansa bakın* üniversiteden eski sevgilisi Luke.

İşte yarışma oluyor bitiyor bizimki kıza açılıyor çiçek gibi bunlarda beraber olmaya başlıyorlar ve MUTLU SON!

Hihi bunu kimse yemedi herhalde :D Adamın eski karısından birde çocuğu var, eski karısı da bir tuhaf Luke'a karşıp duruyor buyurun size mutlu son :D

Laura cicim aylarında ses etmese de hayat böyle geçmez, geçemez tabii. Kız bir de elini sallasa ellisi modunda olduğu için :D :D



Ben kitabı sevdim. Acayip yoğun bir zamana dalmış bulunuyorum ve bu tarz durumlarda çok kafamı takmadan rahatça okuduğum, beynimi şişirmeyen ama aynı zamanda okuduğumda keyif veren bir kitaptı. Puntosundan mıdır nedir hızlı da bitiyor.

Çok aşık olmadım kitaba ama dediğim gibi elinizde hızla geçecek ve o sitresli günlerde sizi çok sıkmadan ya da kafanızı çok soruya boğmadan aklınızı dağıtacak bir kitap. Açıkçası çok büyük bir beklentiyle okumadım kitabı, ama beklediğimden de iyi geldi o zamanlarda. Facebook çekilişine katılmak için BURAYA basabilirsiniz. Herkese bol şans!

İşte bu da ön okumamız :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder