12 Ağustos 2015 Çarşamba

KİTAP TANITIMI: TATLI HESAPLAŞMA - Wendy Higgins


Kitap Adı: Tatlı Hesaplaşma
Yazar: Wendy Higgins
Yayınevi: GO!
Sayfa Sayısı: 440
Etiket Fiyatı: 17TL
Çeviren: Bige Turan
Editör: Nurten Hatırnaz
Goodreads Puanı: 4.39

Merhaba arkadaşlar!!! Tatlı Şeytan serisi hayranlarının büyük bir merakla beklediği Tatlı Hesaplaşma'ya çok yakında kavuşacağız!! Serileri bekletmemesi, mıknatıslı kapağı ve uygun fiyatlarıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı Go.

Serinin ilk iki kitabı olan Tatlı Şeytan ve Tatlı Tehlike'nin detaylı yorumları içinde isimlerin üstüne tıklamanız yeterli, şimdi sizi arka kapak yazısı ile baş başa bırakıyorum :)
İNANCINA SARIL

Vakit gelmiştir. Savaş artık kapıdadır. Kalbi duru bir Nefilin yeryüzünü iblislerden temizleyeceğine dair kehanetten haberdar olan Dükler, Anna’nın peşine düşmüştür.  Anna, hem kendi soyunun hem de tüm insanlığın kaderini belirleyecek olan hesaplaşma gününe kadar saflığını muhafaza etmek zorundadır. İblisleri cehenneme geri gönderecek olan Erdem Kılıcı’nı kullanabilmesi buna bağlıdır. Ama peşindeki iblisler ve yanı başındaki Kaidan Rowe ile işi hiç de kolay değildir. Anna ne pahasına olursa olsun, saflığını ve inancını koruyarak hayatta kalmalı ve iblislerle kozlarını paylaşacakları bu görkemli savaşa öncülük etmelidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder